Bokningsvillkor

Allmänna anmälningsvillkor för Aqua Barns kurser

Nedanstående anmälningsvillkor gäller för er anmälan och bokning till en kurs. Särskilda regler och villkor kan gälla för exempelvis sen inbokning i samband med kursstart. Aqua barn förbehåller sig rätten att byta dag, tid, bassäng och instruktör om så blir nödvändigt. Vid bokning av kurs i Aqua Barns verksamhet godkänner ni samtidigt våra bokningsvillkor samt förbinder er till att följa varje simanläggnings regler, restriktioner samt personalens anvisningar. För att få delta ska alltid medföljande vuxen vara med barnet i vattnet under lektionen.

Bassäng och simtid

Uppgifter om bassäng och simtid, namnet på aktuell kurs, kursavgifter, eventuella tillkommande avgifter eller kostnader, betalningsvillkor och eventuella särskilda villkor framgår av den kursspecifika information ni får del av i er bokningsbekräftelse, faktura samt på er kundsida.
Vid inställd lektion under kursens gång, återkommer vi via mejl med närmare information om ersättningstillfälle, där vi förbehåller oss rätten att ändra tid, dag, bassäng samt instruktör om så blir nödvändigt.

Kursstart, bekräftelse och lektionstid

När ni anmält er till en simkurs får ni en faktura i separat mejl samt skriftlig bokningsbekräftelse  via mejl med bassäng och tider angivna. På er bekräftelse framgår under vilken tid och i vilken bassäng er kurs pågår.

Kursavgift och betalning

Betalningsvillkor 7 dagar, betalning ska dock alltid vara oss tillhanda senast innan första simlektionen. Observera vid inbokning i samband med nära kursstart ska betalning vara oss tillhanda innan första simlektionen och kan då vara kortare än 7 dagar. Vid utebliven eller försenad betalning äger vi rätt att debitera avgifter enligt lag. Genom att godkänna dessa Allmänna villkor anses du ha gett ditt samtycke att fakturor uteslutande skickas till dig i elektronisk form.

Återanmälan (gäller ej för intensivkursen i maj)

Som inbokad på en pågående kurs har ni förtur till en plats på kursstarten direkt efter. Vid varje kursstart krävs en registrerad återanmälan, ni blir ej automatiskt inbokad till nästa kurs. Om återanmälan inte registreras innan sista godkända datum förlorar ni er garanterade plats. Ni kan byta kurs/kurstid i mån av plats.
Återanmälan är bindande och våra avbokningsregler gäller med skriftlig avbokning.
Aqua Barn förbehåller sig rätten att ändra tid, dag, bassäng samt instruktör om så blir nödvändigt.
Aqua Barn reserverar sig rätten för prisändringar utan någon förvarning.

Ångerrätt

Vi följer lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Om ni bokat er kurs genom att fysiskt besöka vår reception gäller inte ångerrätten enligt denna punkt. Om ni vill utnyttja er ångerrätt måste ni meddela oss innan ångerfristen löper ut och innan kursen har startat. Ni behöver uppge ångerrätt och kontaktar info@aquabarn.se. Efter att ångerfristen löpt ut eller att tjänsten/kursen har påbörjats är er ångerrätt förbrukad.

Avbokning

Ni kan avboka en kurs senast 10 dagar innan kursstart med rätt till återbetalning av kursavgiften. Avbokning sker skriftligt genom att kontakta info@aquabarn.se. Ni får en bekräftelse via mejl med er avbokning. Utebliven betalning gäller ej som avbokning.

Om ni avbryter en påbörjad kurs är ni skyldig att betala hela kursavgiften. Återbetalning vid sjukdom medges ej.

Missat tillfälle

Om ni uteblir från något kurstillfälle utgår ej någon ekonomisk kompensation då ni var frånvarande.

Återsim

Återsim är en service där ni har möjlighet i mån av plats att ta igen en missad lektion under kursens gång. Återsim avbokas skriftligt senast 2h innan, ej avbokat återsim debiteras. Återsim kan ej garanteras och endast bokas efter missad lektion. Här kan du läsa mer om återsim.

Säkerhet & Övrigt

Det är inte tillåtet att använda mobiltelefon i simhall eller omklädningsrum. Var alltid uppmärksam på ditt barn, lämna inte barn utan uppsikt på skötbord och i barnstolar. Allt deltagande i Aqua Barns verksamhet sker på egen risk, var uppmärksam då det förekommer halkrisk i samband med vistelse i anslutning och runt bassängmiljö. Aqua Barn ansvarar ej för personliga tillhörigheter. Syskon får ej lämnas utan uppsikt och därmed inte följa med som åskådare. Er kursavgift gäller endast till entré för Aqua Barns kurs och kan ej utnyttjas för övrig bassängtid på simanläggningar. En vuxen åskådare är välkommen in på anläggningen första och sista lektionen enl. er bokade kurs. Alla åskådare måste byta om till lättare träningskläder av syntetmaterial och duscha fötterna för att få gå in till bassängutrymmet.

Behandling av personuppgifter

Din integritet är viktig för oss och vi vill vara transparenta gentemot våra kunder med vilken information vi samlar in, hur vi använder den samt dina rättigheter att kontrollera informationen. Vi har därför tagit fram en policy för hur din personliga information skall behandlas och skyddas.

Se mer under sekretesspolicy.

Aqua Barn simskola

– starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.
Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg.

031-22 30 50
Telefontid:
onsdag 10.00-11.00

Aqua Barn AB
Banehagsgatan 10
414 51 Göteborg
Org.nr: 559116-1327

BETALA SÄKERT I VÅR WEBBSHOP

FÖLJ OSS GÄRNA

Aqua Barn simskola  – starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.

Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg!