Nyfiken på vad som döljer sig bakom kulisserna i vår simskola?

Vad innebär då en ”vanlig dag på jobbet”, den kan vara hur ovanlig och rolig som helst när man jobbar med babysim på en simskola. Vi på huvudkontoret sitter i anslutning till Vattenkompaniet och det pågår en ständig utveckling av både personal och anläggningen för verksamheten.

Vi möter massor av småttingar som är spända av förväntan att få simma och världens gladaste bebisar som bara jollrar när det hör vattnet skvalpa. Vilken otrolig glädje det ger!

En vanlig dag kan även innebära en rad olika spännande händelser som att fjärrvärmen har fått sig en törn i någon del av staden så varmvattnet är ur fas. Någon annan har glömt badbyxorna hemma och inte vill vi att någon missar sin simning så självklart lånar vi ut ett par. Alla barn är olika och ibland hakar Skalman klockan för barnet upp sig så sov och mattiderna inte riktigt är på plats. Det är där och då som vårt lugn och ro rum på Vattenkompaniet kommer väl till pass.

Vi ser och hör alla händelser och en av dom roligaste uppgifterna är att stadigt utveckla upplevelsen i simskolan till absolut toppklass.

Från en vanlig dag på jobbet med Team Aqua Barn – vi finns här för dig.

 

 

 

 

 

Aqua Barn simskola

– starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.
Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg.

031-22 30 50
Telefontid:
onsdag 10.00-11.00

Aqua Barn AB
Banehagsgatan 10
414 51 Göteborg
Org.nr: 559116-1327

BETALA SÄKERT I VÅR WEBBSHOP

FÖLJ OSS GÄRNA

Aqua Barn simskola  – starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.

Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg!