Babysim – Här flyter det på!

Här flyter det på!

När lugnet sänker sig över simanläggningen och vi summerar dagen så har det varit en spännande start på veckan. Det är inte ofta men ibland händer det att någon av våra kollegor och siminstruktörer blir sjuk med kort varsel. Idag var en sån dag.  Alla tänker genast på våra små simmare som kommer att möta en vikarie men vi är trygga med att våra instruktörer gör ett fantastiskt jobb och skapar trygghet i vattnet!

Parallellt med simlektionerna tar vi emot alla återanmälningar till nästa kursstart. Och vilken härlig uppslutning det är! Ni är många som vill simma vidare nästa kurs så vi får se hur många nya platser vi kommer kunna öppna. Vi noterar önskemål på löpande band och i vårt babysim går man automatiskt vidare till nästa nivå.

Det är lite klurigare i simskolan för dom lite större barnen. Där hjälper instruktören till så att barnet kommer till rätt nivå. Det är så spännande när man klarat av målen i en kurs och går vidare till nästa nivå av utmaningar!

Har du inte återanmält dig än? Gå in på https://aquabarn.se/ateranmalan/ och fyll i din simtid så är du garanterad en plats i nästa kursstart v.41 för Åbybadet och v.43 för övriga anläggningar. Fiffigt va?!

 

 

 

 

Aqua Barn simskola

– starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.
Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg.

031-22 30 50
Telefontid:
onsdag 10.00-11.00

Aqua Barn AB
Banehagsgatan 10
414 51 Göteborg
Org.nr: 559116-1327

BETALA SÄKERT I VÅR WEBBSHOP

FÖLJ OSS GÄRNA

Aqua Barn simskola  – starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.

Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg!