Förstagångsdyk på schemat

Just nu är de som går kursen Krabban, vår nybörjarkurs för babysimmare, kanske lite extra exalterade när de beger sig till sina simlektioner.
Detta med anledning av att förstagångsdyk står på schemat när vi nu nått mitten av kursen.

När det kommer till dyket är detta något som vi på Aqua Barn förbereder såväl barn som föräldrar på redan från de första simtillfällena genom att börja öva på vårt kommando. Vi vill lära barnen att viljemässigt hålla andan under vattnet och för att detta ska vara möjligt behöver de veta när ett dyk ska ske. Vårt kommando är inte bara muntligt utan barnen ska också känna att ett dyk ska ske, samt se att vattnet kommer emot dem.

Att kunna hålla andan viljemässigt är en mycket viktig del i självräddningsövningen, något som är en röd tråd i alla Aqua Barns kurser och som alltså återfinns även i kursen för de allra minsta.

Så att vara lite extra exalterad som förälder är ju inte konstigt, när en viktig milstolpe i barnens vattenäventyr med oss väntar de närmsta veckorna.

#Aqua Barn #Babysim #Självräddning #Göteborg

Aqua Barn simskola

– starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.
Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg.

031-22 30 50
Telefontid:
onsdag 10.00-11.00

Aqua Barn AB
Banehagsgatan 10
414 51 Göteborg
Org.nr: 559116-1327

BETALA SÄKERT I VÅR WEBBSHOP

FÖLJ OSS GÄRNA

Aqua Barn simskola  – starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysim är starten på ett livslångt vattenäventyr!

Aqua Barn simskola använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor.

Varmt välkommen till Team Aqua Barn och vårt babysim och simskola i Göteborg!