Ny bassäng hos Aqua Barn!

Det är med nöje vi nu kan erbjuda simskola i Kärra simhall. Från 2020 har ni möjlighet att simma med oss på Team Aqua Barn på torsdag kvällar i den varma och goa bassängen i Kärra centrum. Det känns fint att vi nu täcker in stora delar av Hisingen med Quality Hotel Winn och nu även Kärra simhall. På centrala Hisingen har vi även Lundbybadet och Bräcke diakoni. Vi önskar att så många som möjligt får chansen att ge sina barn vattenvana i tidig ålder. Vi finns i en bassäng nära dig.

Aqua Barn – simskola på barnets villkor.

Aqua Barn – starten på ett livslångt vattenäventyr!

Babysimning är starten på ett livslångt vattenäventyr. Aqua Barn använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor!

Aqua Barn AB
Banehagsgatan 10
414 51 Göteborg
Org.nr: 559116-1327

BETALA SÄKERT I VÅR WEBBSHOP

FÖLJ OSS GÄRNA

Aqua Barn – starten på ett livslångt vattenäventyrt!

Babysimning är starten på ett livslångt vattenäventyr. Aqua Barn använder vattnet som ett stimulerande element till barnets fysiska och psykiska utveckling. Vi har en unik och välplanerad kursplan där varje enskild övning har ett syfte. Genom lekfull pedagogik och uppmuntran lär vi barnen vattensäkerhet, självräddning och att simma. Att barnen ska kunna rädda sig själva går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår målsättning är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Allt som sker hos oss är på barnets villkor!