Sjukanmälan och återsim

 

Sjukdom

Om ert barn har feber eller om barnets allmäntillstånd är påverkat ska ni inte simma. Detsamma gäller vid ögoninflammation då det är smittsamt.

Om barnet är lite snuvigt men i övrigt mår bra, går det bra att komma till simskolan men undvik då att dyka. Det kan skapa obehag i barnets öron. När barnen börjar få tänder kan näsan rinna med då är de inte sjuka och det går bra att simma. Om ert barn har grönt snor ska ni inte komma till simningen.

Sjukanmälan / Återsim

Ni behöver inte meddela oss när ni är sjuka, instruktören tar närvaro vid varje simtillfälle.

Återsim kan bokas i mån om plats, efter missat tillfälle och det ska ske under den aktuella kursens gång. Vi kan ej garantera ett återsim.

Registrera ert ÖNSKEMÅL om tid på www.aquabarn.se. Ni går in via Bokning/Väntelista och loggar in med den mejladress ni har registrerad hos oss (den som ni får vanliga bokningsbekräftelsen till).
När ni registrerat ert önskemål kommer det direkt ett Autosvar till er mejl där det står att ni blivit placerad på VÄNTELISTA. OBSERVERA! Det är ingen bokad plats utan platsen är er först när ni fått en bekräftelse på mejl om att platsen är bokad.
Bekräftelse på mejl om bokad plats kan ske fram till 4h innan återsimstiden startar.

AVBOKNING: Får ni förhinder måste platsen avbokas via mejl senast 2 timmar innan bokad tid.
Utebliven avbokning av återsim debiteras med 150kr.

27 jun, 2019

Vattenträning för dig som är gravid!

14 jun, 2019

På Streteredsbadet i Kållered och på Quality Hotel Winn i Hisings Backa...

31 maj, 2019

Både platser för nybörjare och fortsättare finns i åldrarna 3 mån - 9 år,...