Jobba hos oss

 

 

Aqua Barn växer och vi söker nu nya härliga instruktörer.
Våra simskolor har funnits i 15 år och är en av de största privata aktörer som arbetar med baby- och småbarnssim i Göteborg med omnejd. Varje vecka möter vi hundratals familjer i vattnet med barn i åldrarna 0-6 år.

 

Instruktörer

Om tjänsten

Passen är 3-3,5h långa och förlagda under vardagar och under dag respektive kvällstid under höst och vår.
Din uppgift som instruktör är att genom glädjefyllda övningar ge barnet vattenvana, känna trygghet i vattnet och att lära sig simma.

Vattensäkerhet är en röd tråd genom vår verksamhet och en viktig del i kurserna är självräddning. Aqua Barns pedagogik är välkänd och vi fokuserar på att allt sker på barnets villkor.

Babysim är så mycket mer än dyket som många förknippar detta med. Vi vänjer barnet vid att vara i vatten och ger barnet vattenkunskap tidigt i livet. Ett försiktigt och naturligt tillvägagångssätt för att ge barnet trygghet, säkerhet och glädje i vattnet från en tidig ålder.

Huvudmålsättningen med våra kurser är att det skall vara roligt och mysigt att simma tillsammans.

Din profil
Vi söker dig som är glad, positiv, utåtriktad, lojal och självständig. Du ska ha nära till skratt och kunna bjuda på dig själv. Du ska vara tryggheten för babysimfamiljerna och ta fram din leklust till minisimmarna.
Viktigt är att du kan stå i en naturligt central position och vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. Du kommer att få en gedigen instruktörsutbildning. Du är service- och kvalitémedveten och sätter alltid kunden i centrum.
Erfarenhet av egna barn eller pedagogiskt arbete är meriterande men viktigaste är dock att du är rätt person för arbetet.  

Detta är ett extrajobb och går utmärkt att kombinera med ex. studier.

Välkommen till världens bästa och roligaste jobb!

Skicka din ansökan snarast till: 
malin@aquabarn.se

 

 

29 nov, 2017

Under Kölista/Bokning finns nu platser till nybörjarkursen Krabban.

20 nov, 2017

Ni som simmar med oss den här kursen kan garantara er plats även vecka 2...

31 okt, 2017

Nu finns det chans att börja med babysim vecka 45, ni bokar detta Online på...