Jobba hos oss

 

Aqua Barn simskola söker nu härliga siminstruktörer till vår verksamhet!

Vår simskola vänder sig till barn 3 mån-9år. Aqua Barn har funnits sedan 2002 och är en den största privata simskolan i Göteborg med verksamhet 7 dagar i veckan, på åtta simanläggningar.

Om tjänsten
Din uppgift som siminstruktör är att genom glädje och nivåanpassade övningar ge barn och föräldrar en trygghet i vattnet. 

Vattensäkerhet och självräddning går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. På våra kurser simmar barnet alltid tillsammans med en förälder. 

Aqua Barn simskola står för trygghet, respekt och vattensäkerhet i tidig ålder. Allt på barnets villkor och förutsättningar.

Målsättningen med våra kurser är att det skall vara roligt och mysigt att simma tillsammans.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, lojal och självständig. Du ska ha nära till skratt och kunna bjuda på dig själv. Du ska vara tryggheten för babysimfamiljerna och ta fram din leklust till de äldre barnen.

Viktigt är att du känner det naturligt att stå i centrum och vi ser gärna att du har någon pedagogisk erfarenhet. Du är service- och kvalitetsmedveten och sätter alltid kunden i centrum. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande men viktigaste är dock att du är rätt person för arbetet.

Vi har verksamhet på 8 badanläggningar 7 dagar i veckan och detta extrajobb går utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete. Till rätt person erbjuder vi teoriutbildning och praktik.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen till världens roligaste jobb och Team Aqua Barn!

Skicka din ansökan med CV och bild till:

info@aquabarn.se

27 jun, 2019

Vattenträning för dig som är gravid!

14 jun, 2019

På Streteredsbadet i Kållered och på Quality Hotel Winn i Hisings Backa...

31 maj, 2019

Både platser för nybörjare och fortsättare finns i åldrarna 3 mån - 9 år,...