Jobba hos oss

 

 

Aqua Barn växer och vi söker nu nya härliga instruktörer.
Våra simskolor har funnits i 15 år och är en av de största privata aktörer som arbetar med baby- och småbarnssim i Göteborg med omnejd. Varje vecka möter vi hundratals familjer i vattnet med barn i åldrarna 0-6 år.

 

Instruktörer

Om tjänsten
Din uppgift som instruktör är att genom glädjefyllda övningar ge barnet vattenvana, känna trygghet i vattnet och att lära sig simma.

Vattensäkerhet är en röd tråd genom vår verksamhet och en viktig del i kurserna är självräddning. Aqua Barns pedagogik är välkänd och vi fokuserar på att allt sker på barnets villkor.

Babysim är så mycket mer än dyket som många förknippar detta med. Vi vänjer barnet vid att vara i vatten och ger barnet vattenkunskap tidigt i livet. Ett försiktigt och naturligt tillvägagångssätt för att ge barnet trygghet, säkerhet och glädje i vattnet från en tidig ålder.

Huvudmålsättningen med våra kurser är att det skall vara roligt och mysigt att simma tillsammans.

Din profil
Vi söker dig som är glad, positiv, utåtriktad, lojal och självständig. Du ska ha nära till skratt och kunna bjuda på dig själv. Du ska vara tryggheten för babysimfamiljerna och ta fram din leklust till minisimmarna.
Viktigt är att du kan stå i en naturligt central position och vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. Du kommer att få en gedigen instruktörsutbildning. Du är service- och kvalitémedveten och sätter alltid kunden i centrum.
Erfarenhet av egna barn eller pedagogiskt arbete är meriterande men viktigaste är dock att du är rätt person för arbetet.  

Detta är ett extrajobb och går utmärkt att kombinera med ex. studier.

Välkommen till världens bästa och roligaste jobb!

Skicka din ansökan snarast till: 
malin@aquabarn.se

 

 

31 jul, 2017

Nu är vi tillbaka igen efter sommaruppehållet och ser fram emot en härlig...

31 jul, 2017

Om du har en mobilversion av hemsidan framför dig kommer du inte åt vår...

30 jun, 2017

Nu är det dags för många salta bad och kontoret är semesterstängt, vi...